Haber

Vincenzo Montella: “Gurur verici bir galibiyet”

Adana Demirspor Teknik Menajeri Vincenzo Montella, Sivasspor karşısında sona yaklaştıkları maçı kazanmanın gurur verici bir galibiyet olduğunu söyledi.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 21. haftasında Adana Demirspor, Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Adana Demirspor Teknik Menajeri Vincenzo Montella, kadrodaki eksikliklere rağmen iyi bir oyun sergileyip kazanmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti. Maçın ilk yarısına baktıklarında teknik anlamda çok iyi oynadıklarını belirten Montella, “Rekabet ortamında biraz daha korumamız gereken performansımızı ikinci yarıda biraz daha artırmamız gerektiğini düşünüyorum. .Aslında ilk yarı biraz daha fazla gol atabilirdik.İkinci yarı bambaşka bir maça döndü.Konsantrasyonumuz biraz düştü.Başımız belaya girmeye başladı.”3-‘de atabilirdik. Buna rağmen 1. Ara sıra alınan bir goldü. Sonuna kadar getirdiğimiz ve galibiyeti aldığımız bir maçtı. Gurur verici bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum” dedi.

“Emre Akbaba ve Belhanda ikilisi ile devam etmemiz gerekiyor”

Bir gazetecinin “Bundan sonra maçlara Emre Akbaba ve Belhanda gibi iki oyun kurucu ile mi başlayacaksınız” sorusuna Montella, “Onlar bizim için çok değerli futbolcular. Bunu bugüne kadar sahada gösterdiler. .Biraz farklı bir pozisyonda oynadıklarını söylemek lazım.Her ikisi de çok değerli oyuncular.Forvetimiz olduğunda değişiklik yapılabilir ama şimdilik böyle devam etmek zorundayız.” – MALATYA

haber-narman.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu