Haber

Alfons Groenendijk: “Oyuncularımızın daha fazla sorumluluk alması gerekiyor”

– Alfons Groenendijk: “Oyuncularımızın daha fazla sorumluluk alması gerekiyor”

İSTANBUL – Antalyaspor Teknik Müdürü Alfons Groenendijk, Medipol Başakşehir maçında yedikleri golün ardından dirençlerinin azaldığını belirterek; Oyuncularımızın daha fazla sorumluluk alması gerekiyor” dedi.

Antalyaspor, Spor Muhteşem Lig’in 16. haftasında Başakşehir Toto’ya konuk oldu. 2-0 mağlup olan Antalyaspor maç sonunda yaptığı açıklamada, “Geçen haftalarda Başakşehir ile oynadığımız maçlardan ders çıkarmadığımız hatalarımız oldu. Eksik oyuncularımız vardı, ancak bu durumun arkasına saklanmıyoruz.Oyuncu kümelenme kapasitemiz yeterli.Takımı iyi olan bir takımız.Maçın ilk 60 dakikasında Antalyaspor’un iyi bir grup oyunu oynadığını düşünüyorum.Maalesef geriye düştük. İkinci yarıda gol yedikten sonra oyun olarak Deniz kaliteli bir oyuncu ve biz onu kontrol edemedik.Sonuç olarak bir gol yedik.Çıkmamız lazım. Gol atmamız ve kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımızın da daha fazla sorumluluk alması gerektiğini söylemek istiyorum.”

Karşılaşmanın 27. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ghacha ile ilgili soruyu yanıtlayan Groenendijk, “Maalesef formda bir oyuncuydu ve oyundan sakatlanarak çıkmak zorunda kaldı. Yarından itibaren yapılacak tetkiklerde durumu belli olacak.Umarım uzun süreli bir sakatlığı olmaz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu